Dwaallicht Festival en coronamaatregelen

Op het moment van organiseren weten wij nog niet welke coronamaatregelen er 28 januari zullen gelden. Er is een risico dat wij het Dwaallicht Festival alsnog moeten annuleren. Wij vragen daarom iedere deelnemer bij het kopen van de tickets om een e-mailadres zodat wij iedereen per e-mail kunnen benaderen als het evenement afgelast wordt. Uiteraard zullen wij dit ook tijdig op de website vermelden.

Annulering van het festival

Wanneer wij het evenement moeten annuleren wegens de dan geldende coronamaatregelen, dan informeren wij u zo vroeg mogelijk. Wij geven dan ook gelijk een alternatieve datum door. Uw kaartje blijft geldig. Kunt u niet op de vervangende datum of wijzigt de route dusdanig dat u liever zou annuleren? Dan kunt u uw geld terugkrijgen. Laat het ons dan weten via info@dwaallichtfestival.nl

Overige coronamaatregelen

  • Blijf thuis als u coronagerelateerde klachten heeft.
  • Als op 28 januari het tonen van een QR-code nog verplicht is, dan zullen wij daar als organisatie bij het festival op controleren.
  • We willen u vragen om respectvol met onze vrijwilligers om te gaan en niet in discussie te gaan over de geldende coronamaatregelen.