Hoe werkt het?

Tickets aanschaffen

U kunt uw tickets rechtstreeks op deze website bestellen of bij de VVV Ermelo. Na het afrekenen ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail met in de bijlage uw ticket en belangrijke aanvullende instructies. Lees deze alstublieft goed door! Op vertoon van uw ticket kunt u uw programmaboekje en routebadge ophalen.

Afhalen routebadge en programmaboekje

Met uw ticket kunt u op woensdag 24 januari en donderdag 25 januari van 17:00 tot 19:00 uur of op vrijdag 26 januari van 18.00 tot 19.00 uur een programmaboekje en een routebadge afhalen in de Immanuelkerk. Om lange rijen te voorkomen op de avond zelf, adviseren wij u om op woensdag of donderdag alvast uw programmaboekje en badge af te halen.

Groepsindeling routes

U kunt kiezen uit vier routes. Er is plek voor maximaal 75 deelnemers per route. Per route worden 3 groepen van 25 mensen gevormd. Als u meerdere kaarten tegelijk bestelt, komt u automatisch allemaal in één groep. Wilt u bij specifieke personen in de groep, maar bestelt u apart? Geef uw voorkeur dan aan in het daarvoor bestemde veld bij het afrekenen.

Waar moet u zijn?

Vanwege de grote belangstelling voor het openingsconcert is de start dit jaar in de Immanuelkerk. De foyer van het Huis van Ermelo is dit jaar voor alle routes wel weer het eindpunt. In het programmaboekje staan de adressen van de huiskamers die meedoen. Op uw routebadge ziet u in welke volgorde u de huiskamers van uw route zult bezoeken. Er is voor iedere groep een gids aanwezig die met u meefietst naar de juiste huiskamers. Voor de start van de route kunt u zich op het parkeerterrein voor het gemeentehuis melden bij de gids van uw route. Deze zal duidelijk zichtbaar op het plein aanwezig zijn.

Locatie

Start: Immanuelkerk Ermelo

Eindpunt: Foyer het Huis van Ermelo (voorheen de Dialoog).

Data en tijden

Woensdag 24 januari

17.00 – 19.00 Afhalen programmaboekjes en routebadges (Immanuelkerk)

Donderdag 25 januari

17.00 – 19.00 Afhalen programmaboekjes en routebadges (Immanuelkerk).

Vrijdag 26 januari

18.00 – 19.00 Afhalen programmaboekjes en routebadges (Immanuelkerk).
19.00 – 20.00 Openingsconcert in de Immanuelkerk met Regioharmonie De Verbinding.
20.15 – 20.45 Eerste voorstelling in huiskamer.
21.00 – 21.30 Tweede voorstelling in huiskamer.
21.45 – 22.15 Derde voorstelling in huiskamer.
22.30 – 24.00 Afterparty in de foyer van het Huis van Ermelo met de Folk University Jazzband.

Let op! kom op de fiets

Tijdens het Dwaallicht Festival zullen we in het donker – met goed verlichte fietsen – langs de huiskamers ‘dwalen’. We hebben fietsgidsen die met u meefietsen zodat dwalen niet verdwalen wordt. Om alles in goede banen te kunnen leiden en iedereen op tijd bij de juiste huiskamers te krijgen, vragen wij u om op de fiets te komen en de instructies van de gidsen op te volgen. Bij de huiskamers is in veel gevallen maar beperkt parkeergelegenheid.