Hoe werkt het?

Tickets aanschaffen

U kunt uw tickets rechtstreeks op deze website bestellen of bij de VVV Ermelo. Na het afrekenen ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail met in de bijlage uw ticket en belangrijke aanvullende instructies. Lees deze alstublieft goed door! Op vertoon van uw ticket kunt u uw programmaboekje en routebadge ophalen.

Afhalen routebadge en programmaboekje

Met uw ticket kunt u op woensdag 25 januari, donderdag 26 januari of op vrijdag 27 januari van 17.00 tot 19.00 uur een programmaboekje en een routebadge afhalen in de foyer van De Dialoog. Om lange rijen te voorkomen op de avond zelf, adviseren wij u om op woensdag of donderdag alvast uw programmaboekje en badge af te halen.

Groepsindeling routes

U kunt kiezen uit vier routes. Er is plek voor maximaal 75 deelnemers per route. Per route worden 3 groepen van 25 mensen gevormd. Als u meerdere kaarten tegelijk bestelt, komt u automatisch allemaal in één groep. Wilt u bij specifieke personen in de groep, maar bestelt u apart? Geef uw voorkeur dan aan in het daarvoor bestemde veld bij het afrekenen.

Waar moet u zijn?

De Dialoog is dit jaar voor alle routes het start- en eindpunt. In het programmaboekje staan de adressen van de huiskamers die meedoen. Op uw routebadge ziet u in welke volgorde u de huiskamers van uw route zult bezoeken. Er is voor iedere groep een gids aanwezig die met u meefietst naar de juiste huiskamers. Voor de start van de route kunt u zich op het parkeerterrein voor het gemeentehuis melden bij de gids van uw route. Deze zal duidelijk zichtbaar op het plein aanwezig zijn.

Locatie

De Dialoog (start- en eindpunt) In het Gemeentehuis van Ermelo (De adressen van de huiskamers komen niet online te staan, die vindt u in het programmaboekje.)

Data en tijden

Woensdag 25 januari
17.00 - 18.00 Afhalen programmaboekjes en routebadges in De Dialoog.
Donderdag 26 januari
17.00 - 18.00 Afhalen programmaboekjes en routebadges in De Dialoog.
Vrijdag 27 januari
17.00 - 18.00 Afhalen programmaboekjes en routebadges in De Dialoog.
19.00 - 20.00 Openingsconcert in de theaterzaal van De Dialoog met het koor The People United.
20.15 - 20.45 Eerste voorstelling in huiskamer.
21.00 - 21.30 Tweede voorstelling in huiskamer.
21.45 - 22.15 Derde voorstelling in huiskamer.
22.30 - 24.00 Afterparty in de foyer van De Dialoog met de jazzband High Five.

Let op! kom op de fiets

Tijdens het Dwaallicht Festival zullen we in het donker - op goed verlichte fietsen - langs de huiskamers 'dwalen'. We hebben gidsen die met u meefietsen, we willen tenslotte niet dat dwalen verdwalen wordt. Om alles in goede banen te kunnen leiden en iedereen op tijd bij de juiste huiskamers te krijgen, vragen wij u om op de fiets te komen en de instructies van de gidsen op te volgen. Bij de huiskamers is in veel gevallen niet voldoende parkeergelegenheid om met de auto te komen.