Hoe werkt het?

Tickets aanschaffen

U kunt uw tickets rechtstreeks op deze website bestellen. Tickets zijn ook te koop bij de VVV in Ermelo. Koopt u de kaartjes bij de VVV, dan ontvangt u de tickets geprint of op uw verzoek per e-mail. Als u de kaartjes rechtstreeks via deze website bestelt, dan ontvangt u een link om uw tickets te downloaden. U kunt de tickets printen, maar dat hoeft niet. U kunt de tickets ook opslaan op uw telefoon: er staat een code op de tickets die wij ook vanaf uw telefoon kunnen scannen.

Afhalen routebadge en programmaboekje

Met uw tickets kunt u op woensdag 29 januari, donderdag 30 januari of op de avond zelf een programmaboekje en een routebadge afhalen in de Dialoog. Om lange rijen te voorkomen op de avond zelf, adviseren wij u om op woensdag of donderdag alvast uw programmaboekje en badge af te halen.

Maximaal 75 deelnemers per route, verdeeld over 3 groepen

U kunt kiezen uit vier routes. Er is plek voor maximaal 75 deelnemers per route. In iedere huiskamer passen maximaal 25 mensen. Dat betekent dat er per route dus 3 groepen van 25 mensen worden gevormd. Uiteraard zorgen we ervoor dat als u met meerdere mensen het festival wilt bezoeken, u in dezelfde groep komt.

Waar moet u zijn?

De Dialoog (Raadhuisplein 4 in Ermelo) is voor alle routes het start- en eindpunt. In het programmaboekje staan de adressen van de huiskamers die meedoen. De huiskamers krijgen allemaal een nummer. Op uw routebadge ziet u in welke volgorde u de huiskamers van uw route zult bezoeken. Er is voor iedere groep een gids aanwezig die met u meefietst naar de juiste huiskamers. Voor de start van de route kunt u zich voor het gemeentehuis melden bij de gids van uw route (de gids zal duidelijk zichtbaar op het plein aanwezig zijn).

Locatie

De Dialoog (start- en eindpunt)
Raadhuisplein 4 
3851 NT Ermelo

(De adressen van de huiskamers komen niet online te staan, die vindt u in het programmaboekje.)

Data en tijden

Woensdag 29 januari

17.00 – 19.00  uitgifte programmaboekjes en routebadges in de Dialoog

Donderdag 30 januari

17.00 – 19.00  uitgifte programmaboekjes en routebadges in de Dialoog

Vrijdag 31 januari

17.00 – 19.00  uitgifte programmaboekjes en routebadges in de Dialoog
17.30 – 19.30  muziek in de foyer door Hodgepodge
19.30 – 20.00  openingsconcert in de theaterzaal door Excelsior
20.30 – 21.00  eerste huiskamerconcert
21.15 – 21.45  tweede huiskamerconcert
22.00 – 22.30  derde huiskamerconcert
22.30 – 23.45  muzikale afsluiting in de foyer door Daily Folk

Let op: kom op de fiets

Tijdens het Dwaallicht Festival zullen we in het donker – op goed verlichte fietsen – langs de huiskamers ‘dwalen’. We hebben gidsen die met u meefietsen, we willen tenslotte niet dat dwalen verdwalen wordt. Om alles in goede banen te kunnen leiden en iedereen op tijd bij de juiste huiskamers te krijgen, vragen wij u om op de fiets te komen en de instructies van de gidsen op te volgen. Bij de huiskamers is in veel gevallen niet voldoende parkeergelegenheid om met de auto te komen.