Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Verzending en leveringsbeleid

Na afronding van uw bestelling ontvangt u direct uw e-tickets in uw e-mail. Heeft u de kaartjes niet ontvangen en kunt u deze niet vinden in uw ‘ongewenste e-mail’? Mail dan naar info@dwaallichtfestival.nl, dan sturen we u de tickets opnieuw toe.

Koopt u de kaartjes bij de VVV Ermelo, dan ontvangt u ter plekke de tickets. De VVV vraagt u wel om uw e-mailgegevens en telefoonnummer zodat we u kunnen bereiken als er onverhoopt veranderingen in het programma zijn.

Retourbeleid

Het retourneren of annuleren van tickets is helaas niet mogelijk. Wilt u toch liever een andere route fietsen of aansluiten bij een andere groep? Mail dan naar info@dwaallichtfestival.nl, dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. Als het Dwaallicht Festival door omstandigheden geannuleerd wordt, dan zoeken we in eerste instantie naar een vervangende datum. Uw ticket blijft dan geldig. Wordt het evenement helemaal afgelast, dan krijgt u uiteraard uw geld terug. Bij een online bestelling zal de terugbetaling automatisch plaatsvinden op het rekeningnummer waarmee u de tickets betaald heeft. Heeft u bij de VVV kaarten besteld, dan nemen we contact met u op.