Damesfiets huren

 10,00

Wilt u graag het Dwaallicht Festival bezoeken maar bent u niet in de gelegenheid om met uw eigen fiets te komen? Dan is het ook mogelijk om een fiets te huren.

Fiets ophalen
Op vrijdag 25 maart vanaf 18.00 uur staan de fietsen klaar bij de Immanuelkerk, Stationsstraat 137 in Ermelo (waar ook het start- en eindpunt van het festival is). Op vertoon van uw ticket kunt u de fietssleutels bij het informatiepunt in de foyer van de Immanuelkerk ophalen. U kunt de sleutels daar aan het einde van de avond ook weer inleveren.

Uitverkocht

goed om te weten voor het bestellen

Over uw tickets

U kunt uw tickets rechtstreeks op deze website bestellen of bij de VVV Ermelo. Na het afrekenen ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail met in de bijlage uw ticket en belangrijke aanvullende instructies. Lees deze alstublieft goed door! Op vertoon van uw ticket kunt u uw programmaboekje en routebadge ophalen.

Groepsindeling route

Er is plek voor maximaal 75 deelnemers per route. Per route worden 3 groepen van 25 mensen gevormd. Als u meerdere kaarten tegelijk bestelt, komt u automatisch allemaal in één groep. Wilt u bij specifieke personen in de groep, maar bestelt u apart? Geef uw voorkeur dan aan in het daarvoor bestemde veld bij het afrekenen.

Afhalen route en programmaboekje

Met uw ticket kunt u op woensdag 23 maart, donderdag 24 maart of op vrijdag 25 maart van 17.00 uur tot 19.00 uur een programmaboekje en een routebadge afhalen in de Immanuelkerk. Om lange rijen te voorkomen op de avond zelf, adviseren wij u om op woensdag of donderdag alvast uw programmaboekje en badge af te halen.