Haastige Hazen Route 2022

De artiesten:

Met:

  • Bouke Feleus [klassiek / folk]
  • van Santen & van Santen [jazz]
  • Erzsike en Esther Kövy [klassiek]

Prijs per ticket:

 20,00

Uitverkocht

Lees en luister: dit zijn de artiesten van deze route

Bouke Feleus

Bouke Feleus deed honderden optredens met de gitaar in informele (sfeermuziek) en formele (concert) setting, vaak als muzikaal getuige bij de kruispunten in de levens van mensen, soms op momenten van grote waarheid en schoonheid.
Dit bevestigde het gevoel dat levende muziek meer is dan versiering. Het laat ons momenten bewuster en dieper beleven.

Bouke studeerde compositie en piano aan het Utrechts conservatorium en is ook actief als componist en beeldend kunstenaar.

Live gitaarmuziek geeft van nature een ontspannen, menselijke, warme sfeer door de mooie klank van de gitaar. U krijgt een mix te horen van eigen gitaar arrangementen van licht klassiek, spaanse muziek, Ierse folklore en misschien zelfs een verdwaalde evergreen.

Een klein voorproefje…

Zie ook:
www.boukefeleus.com
www.boukefeleus.nl
www.boekeenmuzikant.nl

van Santen & van Santen

De broers Jacco en Pieter van Santen zijn geen onbekenden in de muziekwereld.
Samen of los van elkaar zijn zij al jaren actief op diverse podia, in met name de Jazzmuziek.

Een paar jaar geleden bundelden zij hun krachten samen voor een huiskamerconcert waarin de geschiedenis van de Jazz werd belicht, afgewisseld met verschillende muziekstukken uit die tijd. Dit sloeg zo in dat ze besloten dit vaker te gaan doen. Een muzikale reis, waarin u ook nog wat leert over de verschillende stromingen die de Jazz kent.

Een aanrader!

Een klein voorproefje…

Zie ook:
Een ander fragment op YouTube

Erzsike en Esther Kövy

De half-Hongaarse zussen Erzsike en Esther Kövy groeiden op in een muzikaal gezin te Harderwijk en spelen al sinds hun vroege jeugd samen. Het was dan ook niet meer dan logisch dat ze van muziek hun vak maakten.

Beiden hebben het Conservatorium met zeer goed gevolg afgelegd in Utrecht. Zij volgden verschillende masterclasses in het buitenland om zich te specialiseren in de kamermuziek. Hun repertoire op dat gebied is dan ook zeer breed. Het piano-viool duo speelde o.a. in Hongarije, Rusland en in Tsjechië.

Erzsike is pianiste in Trio Aurora, bestaande uit piano, fagot en fluit. Verder is ze pianodocente in haar woonplaats Utrecht en bij het Houtens Muziek Collectief.
Violiste Esther is werkzaam bij het Radio Filharmonisch Orkest en is viooldocente in Utrecht en in Harderwijk. Samen vormen zij een veelgevraagd duo dat met veel passie werken van Bach tot Piazolla ten gehore brengt!

Een klein voorproefje…

Haastige Hazen Route - Dwaallichtfestival 2022 Ermelo
Haastige Hazen Route 2022

Uitverkocht