Haastige Hazen Route 2024

De artiesten:

  • Arwen Ensemble (klassiek)
  • Richard Verburgt (Indische liedjes en populair)
  • Dusty Meadow (populair)

Prijs per ticket:

 20,00

Uitverkocht

Lees en luister: dit zijn de artiesten van deze route

Arwen Ensemble - Dwaallicht Festival 2024

arwen ensemble

Het Arwen Ensemble bestaat sinds 2009 en kent een ongebruikelijke bezetting: Mariska van der Vaart speelt dwarsfluit, Karin Vrieling klarinet en Simone Colicchia accordeon. De instrumentcombinatie biedt bijzondere klankkleurmogelijkheden. Vaak gehoorde opmerkingen na een optreden zijn: ‘wat een bijzondere combinatie’ en ‘wat klinkt dat mooi samen’.

Arwen speelt muziek die uiteenloopt van bekende en onbekende klassieke tot hedendaagse composities en volksmuziek, waaronder ook werken die speciaal voor het ensemble gecomponeerd of gearrangeerd zijn. Bij het Dwaallicht Festival 2024 speelt Arwen onder meer: Solitude van Ioan Dobrinescu en de Arabische dans uit de Peer Gynt Suite van Edvard Grieg.

Zie ook: www.arwen.nl

Een klein voorproefje:

Richard Verburgt - Dwaallicht Festival 2024

richard verburgt

Richard Verburgt is van Indische komaf, zijn ouders kwamen in 1950 met het gezin vanuit Indonesië naar Nederland. Hij is zelf geboren en getogen in Ermelo. De Indische muziek werd hem met de paplepel ingegeven.

Hij heeft o.a. in het voorprogramma van Kayak, op de radio bij Nieuwe Oogst van Joop van den Ende gespeeld en heeft meegedaan met de TV Soundmixshow van Henny Huisman.

Muziek is zijn passie en zijn aanbod divers. Het bestaat uit luistermuziek die hij met zijn gitaar, mondharmonica en zang ten gehore brengt. Zijn repertoire voor deze avond bestaat uit een aantal Indische liedjes en een mooie mix van Nederlandstalig, folk- en country muziek.

Een klein voorproefje:

Dusty Meadow - Dwaallicht Festival 2024

dusty meadow

Wat hebben Fleetwood Mac, Amy Winehouse en Ilse DeLange met elkaar gemeen? Ze komen allemaal voor in het repertoire van de Ermelose band Dusty Meadow.

Dusty Meadow is opgericht in 1995 met als hoogtepunt een supportact bij de Golden Earring. Zangeres Karin Hogendoorn maakte in 2019 een doorstart met de bassist Micha Tirion en met de komst van gitarist Maarten Jansen is de formatie compleet.

Dusty Meadow speelt covers op eigen wijze en kleurt ze in door zelfgemaakte tracks via de loopstation wat het uniek en eigentijds maakt. Vanwege de ruime ervaring van de muzikanten voelt Dusty Meadow zich op elk podium thuis en is er voor elke gelegenheid een divers repertoire aanwezig om tot een volwaardig programma met goed uitgevoerde muziek te komen.

Een klein voorproefje:

Onderstaand fragment is van zangeres Karin Hogendoorn, hier in Erzsébet Music, tijdens een eerdere editie van het Dwaallicht Festival.

Groepsindeling routes

Er is plek voor maximaal 75 deelnemers per route. Per route worden 3 groepen van 25 mensen gevormd. Als u meerdere kaarten tegelijk bestelt, komt u automatisch allemaal in één groep. Wilt u bij specifieke personen in de groep, maar bestelt u apart? Geef uw voorkeur dan aan in het daarvoor bestemde veld bij het afrekenen.

Afhalen route en programma

Met uw ticket kunt u op woensdag 24 en donderdag 25 januari van 17:00 tot 19:00 of op vrijdag 26 januari van 18.00 tot 19.00 uur een programmaboekje en een routebadge afhalen in de Immanuelkerk. Om lange rijen te voorkomen op de avond zelf, adviseren wij u om op woensdag of donderdag alvast uw programmaboekje en badge af te halen.

Zo ontvangt u de tickets

U kunt uw tickets rechtstreeks op deze website bestellen of bij de VVV Ermelo. Na het afrekenen ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail met in de bijlage uw ticket en belangrijke aanvullende instructies. Lees deze alstublieft goed door! Op vertoon van uw ticket kunt u uw programmaboekje en routebadge ophalen.

Haastige Hazen - Dwaallicht Festival 2024
Haastige Hazen Route 2024

Uitverkocht