Haastige Hazen Route

 20,00

Met:

  • Bouke Feleus [klassiek / folk]
  • van Santen & van Santen [jazz]
  • Ravenna Moscoso [pop / soul]

Uitverkocht

goed om te weten voor het bestellen

Over uw tickets

U kunt uw tickets rechtstreeks op deze website bestellen of bij de VVV Ermelo. Na het afrekenen ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail met in de bijlage uw ticket en belangrijke aanvullende instructies. Lees deze alstublieft goed door! Op vertoon van uw ticket kunt u uw programmaboekje en routebadge ophalen.

Afhalen route en programmaboekje

Met uw ticket kunt u op woensdag 26 januari, donderdag 27 januari of op de avond zelf van 17.00 uur tot 19.00 uur een programmaboekje en een routebadge afhalen in de Immanuelkerk. Om lange rijen te voorkomen op de avond zelf, adviseren wij u om op woensdag of donderdag alvast uw programmaboekje en badge af te halen.

Groepsindeling route

Er is plek voor maximaal 75 deelnemers per route. Per route worden 3 groepen van 25 mensen gevormd. Als u meerdere kaarten tegelijk bestelt, komt u automatisch allemaal in één groep. Wilt u bij specifieke personen in de groep, maar bestelt u apart? Geef uw voorkeur dan aan in het daarvoor bestemde veld bij het afrekenen.

Annulering door coronamaatregelen

Wanneer wij het evenement moeten annuleren wegens de dan geldende coronamaatregelen, dan informeren wij u zo vroeg mogelijk. Wij geven dan ook gelijk een alternatieve datum door. Uw kaartje blijft gewoon geldig. Kunt u niet op de vervangende datum of wijzigt de route dusdanig dat u liever zou annuleren? Dan kunt u uw geld alsnog terugkrijgen.

Bouke Feleus - Dwaallicht Festival

Bouke Feleus

Bouke Feleus deed honderden optredens met de gitaar in informele (sfeermuziek) en formele (concert) setting, vaak als muzikaal getuige bij de kruispunten in de levens van mensen, soms op momenten van grote waarheid en schoonheid.
Dit bevestigde het gevoel dat levende muziek meer is dan versiering. Het laat ons momenten bewuster en dieper beleven.

Bouke studeerde compositie en piano aan het Utrechts conservatorium en is ook actief als componist en beeldend kunstenaar.

Live gitaarmuziek geeft van nature een ontspannen, menselijke, warme sfeer door de mooie klank van de gitaar. U krijgt een mix te horen van eigen gitaar arrangementen van licht klassiek, spaanse muziek, Ierse folklore en misschien zelfs een verdwaalde evergreen.

van Santen en van Santen | Dwaallicht Festival Ermelo

van Santen & van Santen

De broers Jacco en Pieter van Santen zijn geen onbekenden in de muziekwereld.
Samen of los van elkaar zijn zij al jaren actief op diverse podia, in met name de Jazzmuziek.

Een paar jaar geleden bundelden zij hun krachten samen voor een huiskamerconcert waarin de geschiedenis van de Jazz werd belicht, afgewisseld met verschillende muziekstukken uit die tijd. Dit sloeg zo in dat ze besloten dit vaker te gaan doen. Een muzikale reis, waarin u ook nog wat leert over de verschillende stromingen die de Jazz kent.

Een aanrader!

Ravenna Moscoso - Dwaallicht Festival

Ravenna Moscoso

Ravenna Moscoso is een Singer songwriter en entertainer. Al vanaf haar 6e bespeelde ze de piano en gaf ze concerten in de woonkamer van haar ouders.

Door haar moeder kwam ze “per ongeluk” terecht op Conservatorium Artez te Enschede. Nooit had ze verwacht er iets mee te kunnen doen.

Inmiddels treedt Ravenna al meer dan 20 jaar op op verschillende internationale podia. Het type podium maakt niet uit, zolang ze maar zichzelf mag blijven.

Als je Ravenna in een hokje zou willen plaatsen, zou dat het beste bij Pop/Soul zijn. Mensen beschrijven haar timbre als puur, echt en warm.

Tijdens haar concert laat ze zowel haar inspiratiesongs als eigen werk horen.