Kruipende Kevers Route 2022

 20,00

Met:

  • Muziekhandel Droog [populair]
  • Re-Fill [folk]
  • Manoesj [gypsy swing]

Groepsindeling routes

Er is plek voor maximaal 75 deelnemers per route. Per route worden 3 groepen van 25 mensen gevormd. Als u meerdere kaarten tegelijk bestelt, komt u automatisch allemaal in één groep. Wilt u bij specifieke personen in de groep, maar bestelt u apart? Geef uw voorkeur dan aan in het daarvoor bestemde veld bij het afrekenen.

Zo ontvangt u de tickets

U kunt uw tickets rechtstreeks op deze website bestellen of bij de VVV Ermelo. Na het afrekenen ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail met in de bijlage uw ticket en belangrijke aanvullende instructies. Lees deze alstublieft goed door! Op vertoon van uw ticket kunt u uw programmaboekje en routebadge ophalen.

Afhalen route en programmaboekje

Met uw ticket kunt u op woensdag 25, donderdag 26 of op vrijdag 27 januari van 17.00 tot 19.00 uur een programmaboekje en een routebadge afhalen in de foyer van De Dialoog. Om lange rijen te voorkomen op de avond zelf, adviseren wij u om op woensdag of donderdag alvast uw programmaboekje en badge af te halen.

Muziekhandel Droog

Muziekhandel Droog is een semi-akoestische band, uit de omgeving van Raalte, waarbij de nadruk ligt op meerstemmige zang. Het repertoire bestaat uit een mengeling van pop, folk, country, reggae, luisterliedjes en hier en daar een vleugje jazz of rock. Naast covers spelen ze ook eigen nummers.

Muziekhandel Droog bestaat uit:
Jannie Ardesch – Zang/percussie
Herman Koenjer – Zang/bas-/akoestische gitaar
Frans Herbrink – Zang/drums/percussie
Fred Droog – Bas-/akoestische gitaar/zang

Een klein voorproefje…

Leun op mij

I’ll be back

Re-Fill

Akoestische folk en Roots.

24 strings, 2 stemmen, 1 tambourijn, 1 bluesharp, 4 voeten zonder rust….
En een heel breed repertoire!
Allemaal nodig voor heel lekkere, toegankelijke Folk voor elk moment.
Verhalende songs van o.a. Neil Young, Bob Dylan, Christy Moore, Dubliners, Bruce Springsteen en heel veel andere helden uit de Folk.

René Schalk en Jos Jongeling in de kleinste bezetting van het Folk Alliance concept brengen Amerikaanse en Ierse folk bij je thuis.

Een klein voorproefje…

Harvest moon

The Galway Shawl

Manoesj

Manoesj speelt muziek van ‘Hot Club de France’ gitarist Django Reinhardt en ‘The King of Swing’ klarinettist Benny Goodman. Reinhardt (1910-1953) en Goodman (1909-1986) hebben beiden een enorme invloed gehad op de ontwikkeling van de vroege jazz en hun vindingrijke en melodische nummers verdienen het om gespeeld te blijven worden. Evergreens als Nuages en Seven Come Eleven komen voorbij, aangevuld met repertoire uit latere periodes.

Manoesj wordt gevormd door Alexander Stakenburg (gitaar) en Maarten Mestrom (klarinet), beiden uit Ermelo. Gitarist Jeroen van Bommel en bassist Frans Tunderman, die jarenlang deel uitmaakte van het Deep River Quartet, maken dit swingkwartet compleet.

Een klein voorproefje…

Zie ook:
www.manoesj.nl