Kruipende Kevers Route 2023

De artiesten:

Met:

  • Combo MIEK [jazz]
  • Arwen Ensemble [klassiek]
  • Trio C tot de Derde [klezmer]

Prijs per ticket:

 20,00

Uitverkocht

Lees en luister: dit zijn de artiesten van deze route

Combo Miek

[jazz]

MIEK brengt de jazzklassiekers op een frisse en eigentijdse manier tot leven. Van dromerige, zwoele jazzballads, geïnspireerd door Ella Fitzgerald en Chet Baker, tot swingende feel-good nummers. Zangeres Annemieke van Dijk, pianist Riechard Weening, bassist Bas Hörchner, en trompettist Gerald van Dijk mixen hun passie en kennis van de jazztraditie tot een melancholische en blijmoedige cocktail van klanken.

Een klein voorproefje:

Arwen Ensemble

[klazziek]

Arwen Ensemble bestaat sinds 2009 en kent een ongebruikelijke bezetting: Mariska van der Vaart speelt dwarsfluit, Karin Vrieling: klarinet en Simone Colicchia: accordeon. Deze instrumentcombinatie is uniek en biedt bijzondere klankkleurmogelijkheden, die compleet anders zijn dan die van de zogenaamde standaardbezettingen. Arwen speelt muziek die uiteenloopt van bekende en onbekende klassieke tot hedendaagse composities en volksmuziek. Ook staan regelmatig werken op de lessenaar die speciaal voor Arwen gecomponeerd of gearrangeerd zijn. Het ensemble bracht twee cd’s uit, de meest recente is getiteld ‘Droomreiziger’ en bevat werken van Edvard Grieg, Maurice Ravel, Sean Salamon en Mariska van der Vaart.

Een klein voorproefje:

Zie ook:
http://www.arwenensemble.nl/

Trio C tot de Derde

[klezmer]

De drie musici Carel den Hertog (viool), Coos Lettink (accordeon) en Caspar Terra (klarinet) vormensamen Trio C tot de derde. Ze laten zich inspireren door klezmer, balkan- en zigeunermuziek. Door hun ontembare drang tot improviseren geven ze traditionele melodieën vaak bijzondere en onverwachte wendingen en creëren ze een uniek geluid. Al improviserend spelen ze niet alleen met elkaar, maar ook naar elkaar, door op speelse wijze elkaar muzikaal uit te dagen en te verleiden tot virtuositeit en lyrisch spel. Hun muziek geeft uitdrukking aan zowel euforische vrolijkheid als intens verdriet, en leent zich zodoende voor dansen, maar ook voor dromen

Een klein voorproefje:

Zie ook:
https://trioctotdederde.nl/

Kruipende Kevers Route 2023

Uitverkocht