Kruipende Kevers Route 2023

 20,00

Met:

  • Combo MIEK [jazz]
  • Arwen Ensemble [klassiek]
  • Trio C tot de Derde [klezmer]

Groepsindeling routes

Er is plek voor maximaal 75 deelnemers per route. Per route worden 3 groepen van 25 mensen gevormd. Als u meerdere kaarten tegelijk bestelt, komt u automatisch allemaal in één groep. Wilt u bij specifieke personen in de groep, maar bestelt u apart? Geef uw voorkeur dan aan in het daarvoor bestemde veld bij het afrekenen.

Zo ontvangt u de tickets

U kunt uw tickets rechtstreeks op deze website bestellen of bij de VVV Ermelo. Na het afrekenen ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail met in de bijlage uw ticket en belangrijke aanvullende instructies. Lees deze alstublieft goed door! Op vertoon van uw ticket kunt u uw programmaboekje en routebadge ophalen.

Afhalen route en programmaboekje

Met uw ticket kunt u op woensdag 25, donderdag 26 of op vrijdag 27 januari van 17.00 tot 19.00 uur een programmaboekje en een routebadge afhalen in de foyer van De Dialoog. Om lange rijen te voorkomen op de avond zelf, adviseren wij u om op woensdag of donderdag alvast uw programmaboekje en badge af te halen.

Combo Miek

[jazz]

MIEK brengt de jazzklassiekers op een frisse en eigentijdse manier tot leven. Van dromerige, zwoele jazzballads, geïnspireerd door Ella Fitzgerald en Chet Baker, tot swingende feel-good nummers. Zangeres Annemieke van Dijk, pianist Riechard Weening, bassist Bas Hörchner, en trompettist Gerald van Dijk mixen hun passie en kennis van de jazztraditie tot een melancholische en blijmoedige cocktail van klanken.

Een klein voorproefje:

Arwen Ensemble

[klazziek]

Arwen Ensemble bestaat sinds 2009 en kent een ongebruikelijke bezetting: Mariska van der Vaart speelt dwarsfluit, Karin Vrieling: klarinet en Simone Colicchia: accordeon. Deze instrumentcombinatie is uniek en biedt bijzondere klankkleurmogelijkheden, die compleet anders zijn dan die van de zogenaamde standaardbezettingen. Arwen speelt muziek die uiteenloopt van bekende en onbekende klassieke tot hedendaagse composities en volksmuziek. Ook staan regelmatig werken op de lessenaar die speciaal voor Arwen gecomponeerd of gearrangeerd zijn. Het ensemble bracht twee cd’s uit, de meest recente is getiteld ‘Droomreiziger’ en bevat werken van Edvard Grieg, Maurice Ravel, Sean Salamon en Mariska van der Vaart.

Een klein voorproefje:

Zie ook:
http://www.arwenensemble.nl/

Trio C tot de Derde

[klezmer]

De drie musici Carel den Hertog (viool), Coos Lettink (accordeon) en Caspar Terra (klarinet) vormensamen Trio C tot de derde. Ze laten zich inspireren door klezmer, balkan- en zigeunermuziek. Door hun ontembare drang tot improviseren geven ze traditionele melodieën vaak bijzondere en onverwachte wendingen en creëren ze een uniek geluid. Al improviserend spelen ze niet alleen met elkaar, maar ook naar elkaar, door op speelse wijze elkaar muzikaal uit te dagen en te verleiden tot virtuositeit en lyrisch spel. Hun muziek geeft uitdrukking aan zowel euforische vrolijkheid als intens verdriet, en leent zich zodoende voor dansen, maar ook voor dromen

Een klein voorproefje:

Zie ook:
https://trioctotdederde.nl/