Kruipende Kevers Route 2024

De artiesten:

  • Hanneke Rouw (klassiek)
  • Re-Fill (folk en Americana)
  • Arda’s Angels – Nonnenkoor (populair)

Prijs per ticket:

 20,00

Uitverkocht

Lees en luister: dit zijn de artiesten van deze route

Hanneke Rouw - Dwaallicht Festival 2024

hanneke rouw

Hanneke Rouw is op acht jarige leeftijd begonnen met cello spelen. Met veel plezier heeft ze lessen gevolgd bij Rata Kloppenburg en maria Hol. Op haar zestiende speelde ze solo met het Jeugd Strijk Orkest Constantijn (nu het Britten). In hetzelfde jaar won ze een eervolle vermelding op het Prinses Christina Concours. Op haar zeventiende volgde ze lessen bij Ran Varon aan de vooropleiding van het conservatorium in Zwolle. Hanneke heeft gestudeerd bij Martijn Vink aan de Luca School of Arts in Leuven.

Hanneke speelt op een Duitse cello (begin 20e eeuw). Dit is mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Stichting Eigen Muziekinstrument.

Zie ook: www.hannekerouw.com

Een klein voorproefje:

Re-Fill - Dwaallicht Festival 2024

re-fill

24 strings, 3 stemmen, 1 tambourijn, nog meer percussie, 2 bluesharps, 8 voeten zonder rust…. En een heel breed repertoire! Allemaal nodig voor lekkere, toegankelijke Folk voor elk moment.

Verhalende songs van o.a. Neil Young, Bob Dylan, Luka Bloom, Christy Moore, Dubliners, Paddy Reilly, Bruce Springsteen en heel veel andere helden uit de Folk. Tijdens dit mooie Dwaalicht Festival legt Re-Fill de nadruk op ‘samen doen’.

Re-Fill is ontstaan doordat Jos Jongeling folksessies organiseerde en ook tijdens straatoptredens zo nu en dan versterking kreeg van collega muzikanten. Dit beviel zo goed dat Jos besloot een soort format te gaan hanteren waarbij telkens een groep muzikanten werd samengesteld afhankelijk van de behoefte van dat moment.

Een klein voorproefje:

Arda's Angels Nonnenkoor - Dwaallicht Festival 2024

Arda’s nonnenkoor

Sinds september 2022 is op een spontane manier een zanggroepje ontstaan met een aantal dames die op les zijn bij Arda Konings. Met als uitsmijter een leuke nonnenact, waarbij het nummer ‘I will follow Him’ uit Sister Act niet ontbreekt op het programma! Verder bestaat het repertoire inmiddels uit herkenbare, oudhollandse liedjes zoals ‘Het Dorp’ – ‘Roosje, m’n Roosje’- ‘De glimlach van een kind’ – ‘Laat me’, maar ook nummers van Abba, The Beatles, en vele andere! Alle liedjes worden meerstemmig gezongen. Zo weten de nonnen er altijd een gezellig feestje van te maken met elkaar!

Het nonnenkoor heeft optredens verzorgd in diverse tehuizen zoals een vakantieoord voor ouderen en woon- en zorgcentra in de regio, zoals hotel IJsselvliedt, De Amaniet, Kroondomein, De Herbergier en een privé huiskamerconcert.

Zie ook: www.ardakonings.nl

Groepsindeling routes

Er is plek voor maximaal 75 deelnemers per route. Per route worden 3 groepen van 25 mensen gevormd. Als u meerdere kaarten tegelijk bestelt, komt u automatisch allemaal in één groep. Wilt u bij specifieke personen in de groep, maar bestelt u apart? Geef uw voorkeur dan aan in het daarvoor bestemde veld bij het afrekenen.

Afhalen route en programma

Met uw ticket kunt u op woensdag 24 en donderdag 25 januari van 17:00 tot 19:00 of op vrijdag 26 januari van 18.00 tot 19.00 uur een programmaboekje en een routebadge afhalen in de Immanuelkerk. Om lange rijen te voorkomen op de avond zelf, adviseren wij u om op woensdag of donderdag alvast uw programmaboekje en badge af te halen.

Zo ontvangt u de tickets

U kunt uw tickets rechtstreeks op deze website bestellen of bij de VVV Ermelo. Na het afrekenen ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail met in de bijlage uw ticket en belangrijke aanvullende instructies. Lees deze alstublieft goed door! Op vertoon van uw ticket kunt u uw programmaboekje en routebadge ophalen.

Kruipende Kevers Route 2024 - Dwaallicht Festival
Kruipende Kevers Route 2024

Uitverkocht