Kruipende Kevers Route

 20,00

Met:

  • Re-Fill [folk]
  • Harpduo Carla en Wendy [klassiek]
  • Manoesj [jazz]

Uitverkocht

goed om te weten voor het bestellen

Over uw tickets

U kunt uw tickets rechtstreeks op deze website bestellen of bij de VVV Ermelo. Na het afrekenen ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail met in de bijlage uw ticket en belangrijke aanvullende instructies. Lees deze alstublieft goed door! Op vertoon van uw ticket kunt u uw programmaboekje en routebadge ophalen.

Afhalen route en programmaboekje

Met uw ticket kunt u op woensdag 26 januari, donderdag 27 januari of op de avond zelf van 17.00 uur tot 19.00 uur een programmaboekje en een routebadge afhalen in de Immanuelkerk. Om lange rijen te voorkomen op de avond zelf, adviseren wij u om op woensdag of donderdag alvast uw programmaboekje en badge af te halen.

Groepsindeling route

Er is plek voor maximaal 75 deelnemers per route. Per route worden 3 groepen van 25 mensen gevormd. Als u meerdere kaarten tegelijk bestelt, komt u automatisch allemaal in één groep. Wilt u bij specifieke personen in de groep, maar bestelt u apart? Geef uw voorkeur dan aan in het daarvoor bestemde veld bij het afrekenen.

Annulering door coronamaatregelen

Wanneer wij het evenement moeten annuleren wegens de dan geldende coronamaatregelen, dan informeren wij u zo vroeg mogelijk. Wij geven dan ook gelijk een alternatieve datum door. Uw kaartje blijft gewoon geldig. Kunt u niet op de vervangende datum of wijzigt de route dusdanig dat u liever zou annuleren? Dan kunt u uw geld alsnog terugkrijgen.

Re-Fill - Dwaallicht Festival

Re-Fill

Akoestische folk en Roots.

24 strings, 2 stemmen, 1 tambourijn, 1 bluesharp, 4 voeten zonder rust….
En een heel breed repertoire!
Allemaal nodig voor heel lekkere, toegankelijke Folk voor elk moment.
Verhalende songs van o.a. Neil Young, Bob Dylan, Christy Moore, Dubliners, Bruce Springsteen en heel veel andere helden uit de Folk.

René Schalk en Jos Jongeling in de kleinste bezetting van het Folk Alliance concept brengen Amerikaanse en Ierse folk bij je thuis.

Harpduo Carla & Wendy - Dwaallicht Festival

Harpduo Carla en Wendy

Het harpduo Carla Bos en Wendy Rijken is al kletsend en thee-drinkend ontstaan uit een hechte vriendschap. Het was al heel lang Carla’s droom een harpduo te vormen. Juist hun vriendschap is opvallend aan het spel en de podiumpresentatie van dit duo. Carla en Wendy spelen o.a. concerten georganiseerd door Stichting Muziek in Huis en zijn daar al meer dan 15 jaar één van de populairste ensembles.

Naast reguliere concerten geeft dit harpduo ook concertvertellingen: muziek met een verhaal. Zo hebben Carla en Wendy de Canterbury Tales van Geoffrey Chaucer verklankt en ook een bewerking voor twee harpen van de beroemde Schilderijententoonstelling van Modest Mussorgsky voorzien van een verhaal. Hun laatste concertvertelling is het prachtige verhaal over Carmen en haar fatale liefde van Prosper Mérimée met muziek uit de populaire gelijknamige opera van George Bizet.

Manoesj - Dwaallicht Festival

Manoesj

Manoesj speelt muziek van ‘Hot Club de France’ gitarist Django Reinhardt en ‘The King of Swing’ klarinettist Benny Goodman. Reinhardt (1910-1953) en Goodman (1909-1986) hebben beiden een enorme invloed gehad op de ontwikkeling van de vroege jazz en hun vindingrijke en melodische nummers verdienen het om gespeeld te blijven worden.

Evergreens als Nuages en Seven Come Eleven komen voorbij, aangevuld met repertoire uit latere periodes.

Manoesj wordt gevormd door Alexander Stakenburg (gitaar) en Maarten Mestrom (klarinet), beiden uit Ermelo. Gitarist Jeroen van Bommel en bassist Frans Tunderman, die jarenlang deel uitmaakte van het Deep River Quartet, maken dit swingkwartet compleet.