Wilde Wolven Route 2022

De artiesten:

Met:

  • Two Of Us [populair]
  • Renate Hasselaar [klassiek]
  • Hommelus [mannenkoor]

LET OP: Deze route is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Eén van de huiskamers in deze route ligt op de eerste verdieping en is alleen via een trap bereikbaar.

Prijs per ticket:

 20,00

Uitverkocht

Lees en luister: dit zijn de artiesten van deze route

Two Of Us - Dwaallicht Festival

Two Of US

Duo Two Of Us brengt een afwisselend repertoire wat varieert van jazz, bossa-nova, tot folk en pop. Zowel Karin (zang) als Sander (gitaar) timmeren al jaren aan de weg in diverse bands, maar delen beide een voorliefde voor een duo-bezetting waarin ze muziek brengen in een kleine, akoestische setting. Door het plezier in wat ze doen, stuwen Karin en Sander elkaar steeds opnieuw naar een optimale performance.

Tijdens het Dwaalicht festival zal Two Of Us u verrassen met een aantal fraaie songs, vaak bekende, maar soms ook onbekende pareltjes. Kom luisteren en ervaar zelf waar dit duo toe in staat is.

Een klein voorproefje…

Zie ook:
two-of-us.nl

Renate Hasselaar

Renate Hasselaar studeerde aan het Utrechts Conservatorium bij Henk Ekkel, Robert Groslot en Alan Weiss, waar zij in 1995 haar diploma Docerend Musicus behaalde. Zij vervolgde haar studie bij Marjes Benoist aan het conservatorium te Arnhem. Die studie sloot ze in 1997 af met het diploma Uitvoerend Musicus. In haar studietijd volgde Renate masterclasses bij o.a. Ivan Moravec, György Sandor en Daniël Blumenthal. Ze bezocht daarna regelmatig Ton Hartsuiker voor muzikaal advies.

Renate maakt sinds het begin deel uit van het Scarbo Pianistencollectief en speelde met hen o.a. in een programma ter ere van het 100 jarig bestaan van het Genootschap van Nederlandse Componisten, de Beethoven Sonate Marathon en het Chopin Concerten Compleet project. Renate woont met Bouke Feleus en hun 13 jarige zoon Imre in Zoelen en geeft pianoles o.a. aan de Heuvelrugmuziekschool te Doorn. Renate laat haar luisteraars de muziek horen die ze zelf het liefste speelt, dat zal te horen zijn!

Een klein voorproefje…

Hommelus

Hommelus is, zoals wel vaker gebeurt, begonnen als “grap”: gezellig één keer in de twee maanden een hele avond zingen met een biertje na afloop. Dat doen de mannen nu alweer bijna 5 jaar. De meesten zingen óók bij Kleinkoor Caprice. Een paar wat oudere mannen, aangevuld met enkele iets jongere mannen die zich aardig hebben weten aan te passen en ook “oud van hart” zijn geworden. Dit alles onder de bezielende leiding van Bram Stellingwerf. De naam Hommelus doet meningsverschillen vermoeden. In tegendeel. De heren praten alleen over muziek, nooit over politiek, voetbal of vaccineren.

Hommelus bestaat uit:
Bram Stellingwerf (dirigent / piano)
Tenor I: Henk Kievit, Ben Stolte en Marcel Duenk
Tenor II: Rintje Stokje, Jos van Vliet en PieterTjeerd Westra
Bariton: Henk van Katwijk en Dick Leene
Bas: Bert de Weerd en Adriaan Sterken

Een klein voorproefje…

Wilde Wolven Route - Dwaallichtfestival Ermelo 2022
Wilde Wolven Route 2022

Uitverkocht