Wilde Wolven Route 2023

 20,00

Met:

  • Booy en vd Steen [klassiek]
  • Marjoleijn Meijers [populair]
  • Hommelus [mannenkoor]

LET OP: Deze route is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Eén van de huiskamers in deze route ligt op de eerste verdieping en is alleen via een trap bereikbaar.

Groepsindeling routes

Er is plek voor maximaal 75 deelnemers per route. Per route worden 3 groepen van 25 mensen gevormd. Als u meerdere kaarten tegelijk bestelt, komt u automatisch allemaal in één groep. Wilt u bij specifieke personen in de groep, maar bestelt u apart? Geef uw voorkeur dan aan in het daarvoor bestemde veld bij het afrekenen.

Zo ontvangt u de tickets

U kunt uw tickets rechtstreeks op deze website bestellen of bij de VVV Ermelo. Na het afrekenen ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail met in de bijlage uw ticket en belangrijke aanvullende instructies. Lees deze alstublieft goed door! Op vertoon van uw ticket kunt u uw programmaboekje en routebadge ophalen.

Afhalen route en programmaboekje

Met uw ticket kunt u op woensdag 25, donderdag 26 of op vrijdag 27 januari van 17.00 tot 19.00 uur een programmaboekje en een routebadge afhalen in de foyer van De Dialoog. Om lange rijen te voorkomen op de avond zelf, adviseren wij u om op woensdag of donderdag alvast uw programmaboekje en badge af te halen.

Booy en vd Steen

[klassiek]

Marieke Booy is violiste, viooldocent en docent muziek op het VMBO. Ze werkt voor diverse beroepsorkesten en speelt regelmatig samen met bekende binnen- en buitenlandse bands. Daarnaast is het haar uitdaging om jonge mensen enthousiast te maken voor muziek. Leander van der Steen is organist, pianist, componist en dirigent. Regelmatig worden zijn composities uitgevoerd door diverse koren en ensembles.

Deze twee duizendpoten treden al vele jaren met veel plezier samen op tijdens verschillende muzikale projecten. Leuk weetje: Marieke voerde als concertmeester het orkest aan wat de koren van Leander begeleidt in onder andere het Concertgebouw van Amsterdam.

Een klein voorproefje:

Zie ook:
www.mariekebooy.nl
www.leandervandersteen.nl

Marjolein Meijers

[populair]

De tijd heeft even stil gestaan maar muziek is van alle tijden. Wij spelen de mooiste liedjes en deunen voor jullie uit alle windstreken en we beginnen in Nederland. Dicht bij huis waar we ons een lang jaar hebben kunnen laven aan onze eigen cultuur.’ Liedjes die je bij de strot grijpen. Schoon van eenvoud. Hilarisch herkenbaar, maar zeker niet alleen lollig. Marjolein Meijers weet het publiek te raken met teksten over liefde, vriendschap en afscheid. Zonder zich te vertillen aan de “zwaarte van het leven”. Tijdloos geeft een Rotterdamse twist aan oa. Nederlandse folk, Ierse, Amerikaanse en zelfs Balkan en Zweedse muziek. Op het Dwaallicht festival als duo of trio... laat u verrassen. Met Walter Kuipers en Onno Kuipers als muzikale rotsen in de branding!

Een klein voorproefje:

Hommelus

[zingende mannen]

Hommelus is, zoals wel vaker gebeurt, begonnen als “grap”: gezellig één keer in de twee maanden een hele avond zingen met een biertje na afloop. Dat doen de mannen nu alweer bijna 5 jaar. De meesten zingen óók bij Kleinkoor Caprice. Een paar wat oudere mannen, aangevuld met enkele iets jongere mannen die zich aardig hebben weten aan te passen en ook “oud van hart” zijn geworden. Dit alles onder de bezielende leiding van Bram Stellingwerf. De naam Hommelus doet meningsverschillen vermoeden. In tegendeel. De heren praten alleen over muziek, nooit over politiek, voetbal of vaccineren. 

Hommelus bestaat uit:
Bram Stellingwerf (dirigent / piano)
Tenor I: Henk Kievit, Ben Stolte en Marcel Duenk
Tenor II: Rintje Stokje, Jos van Vliet en PieterTjeerd Westra
Bariton: Henk van Katwijk en Dick Leene
Bas: Bert de Weerd en Adriaan Sterken

Een klein voorproefje: