Wilde Wolven Route 2024

De artiesten:

  • Nice’n’Easy (jazzband)
  • Albatroskwartet (klassiek)
  • Edouard (franse chansons)
Prijs per ticket:

 20,00

Uitverkocht

Lees en luister: dit zijn de artiesten van deze route

Nice’n’Easy - Dwaallicht Festival

Nice’n’Easy

Een band die jazzy nummers en chansons speelt. Nice staat voor aangenaam en Easy voor prettig om naar te luisteren, maar is tegelijkertijd ook een jazznummer.

De band bestaat uit toetsenist / accordeonist John van der Wal en contrabassist Dennis Offenberg. Deze twee hebben een berg ervaring op het gebied van jazz.

De zangeres is Marja de Boer, met een geschoolde stem. Het slagwerk is in handen van Piet Smit.

Een klein voorproefje:

Albatroskwartet

Het Albatroskwartet is eind 2019 ontstaan en heeft inmiddels diverse concerten gegeven. De opzet is daarbij laagdrempelig en eigenzinnig: het kwartet kiest de delen die zij mooi vindt om voor het publiek te spelen en tijdens het concert vertelt één van de leden tussen de composities door hoe de muziekstukken met elkaar verbonden zijn. Voor deze concerten wordt altijd gezocht naar een balans tussen klassieke en lichte stukken om een zo breed mogelijk publiek te boeien. Zo maken de luisteraars een reis door de tijd via componisten van vroeger en nu.

De leden zijn: Johannes Hulshof – cello, Geraldine Ligtermoet – altviool, Hanneke van Veen – viool 2, Martijn Plomp – viool 1.

Edouard - Dwaallicht Festival 2024

Edouard

Edouard bezit als geen andere artiest de gave om het geluid van Brel, Aznavour, L.Cohen (en andere singer-songwriters) met respect voor het origineel in een eigen versie neer te zetten.

Hij is in 1973 in de Bourgogne geboren en in 2001 naar Nederland gekomen. Hij begon zijn zangcarrière in een popband maar realiseerde zich al snel dat zijn passie ergens anders ligt: chansonnier en singer/songwriter.

Edouard is vooral gewaardeerd om zijn charmante presentatie en warme stem. Hij is uitstekend in staat zijn publiek in vervoering te brengen en mee te slepen in een heerlijke melancholie.

Zie ook: www.edouardvdv.com

Een klein voorproefje:

Groepsindeling routes

Er is plek voor maximaal 75 deelnemers per route. Per route worden 3 groepen van 25 mensen gevormd. Als u meerdere kaarten tegelijk bestelt, komt u automatisch allemaal in één groep. Wilt u bij specifieke personen in de groep, maar bestelt u apart? Geef uw voorkeur dan aan in het daarvoor bestemde veld bij het afrekenen.

Afhalen route en programma

Met uw ticket kunt u op woensdag 24 en donderdag 25 januari van 17:00 tot 19:00 of op vrijdag 26 januari van 18.00 tot 19.00 uur een programmaboekje en een routebadge afhalen in de Immanuelkerk. Om lange rijen te voorkomen op de avond zelf, adviseren wij u om op woensdag of donderdag alvast uw programmaboekje en badge af te halen.

Zo ontvangt u de tickets

U kunt uw tickets rechtstreeks op deze website bestellen of bij de VVV Ermelo. Na het afrekenen ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail met in de bijlage uw ticket en belangrijke aanvullende instructies. Lees deze alstublieft goed door! Op vertoon van uw ticket kunt u uw programmaboekje en routebadge ophalen.

Wilde Wolven Route 2024 - Dwaallicht Festival
Wilde Wolven Route 2024

Uitverkocht