Zwalkende Zwijnen Route 2022

De artiesten:

Met:

  • Erzsébet Music [folk]
  • Jen&Ot&Roos [kleinkunst]
  • Harpduo Carla en Wendy [klassiek]

Prijs per ticket:

 20,00

Uitverkocht

Lees en luister: dit zijn de artiesten van deze route

Erzsebet Music - Dwaallicht Festival

Erzsébet Music

Erzsébet Music brengt haar folkcovers diep vanuit het hart, met aan haar zijde door de wol geverfde muzikanten uit Ermelo!

Op het repertoire van Erzsébet Music staan klassiekers van o.a. The Beatles, Otis Redding, en Rod Stewart, maar ook recentere hits van bijvoorbeeld Adele, Ilse deLange en Danny Vera.

Erzsébet Music:
– Karin Erzsébet (zang)
– Maarten Jansen (gitaar)
– Micha Tirion (bas)

Een klein voorproefje…

Zie ook:
www.erzsebetmusic.nl en
Erzsébet Music op Facebook

Jen & Ot & Roos - Dwaallichtfestival 2022

Jen&Ot&Roos

“Bij klachten blijf je thuis” is de eerste echte voorstelling van Jen&Ot&Roos en gaat níet over Corona. Of…. dat was in elk geval de bedoeling.

In deze vrolijke voorstelling geven deze enthousiaste meiden een eigen draai aan bekende en minder bekende kleinkunstliedjes, en ook een eigen liedje mag natuurlijk niet ontbreken. Jen&Ot&Roos zingen het liefst meerstemmig en ze begeleiden zichzelf, steeds in een andere formatie en met wisselende instrumenten.

Hou je van kleinkunst, muziek, theater en een beetje gekkigheid? Kom dan naar “Bij klachten blijf je thuis” (tenzij je klachten hebt natuurlijk!).

Een klein voorproefje…

Zie ook: 
Jen&Ot&Roos op Facebook

Harpduo Carla en Wendy

Het harpduo Carla Bos en Wendy Rijken is al kletsend en thee-drinkend ontstaan uit een hechte vriendschap. Het was al heel lang Carla’s droom een harpduo te vormen. Juist hun vriendschap is opvallend aan het spel en de podiumpresentatie van dit duo. Carla en Wendy spelen o.a. concerten georganiseerd door Stichting Muziek in Huis en zijn daar al meer dan 15 jaar één van de populairste ensembles.

Naast reguliere concerten geeft dit harpduo ook concertvertellingen: muziek met een verhaal. Zo hebben Carla en Wendy de Canterbury Tales van Geoffrey Chaucer verklankt en ook een bewerking voor twee harpen van de beroemde Schilderijententoonstelling van Modest Mussorgsky voorzien van een verhaal. Hun laatste concertvertelling is het prachtige verhaal over Carmen en haar fatale liefde van Prosper Mérimée met muziek uit de populaire gelijknamige opera van George Bizet.

Een klein voorproefje…

Chansons dans la nuit


Granada


Serenade Ständchen

 

Zwalkende Zwijnen - ticket
Zwalkende Zwijnen Route 2022

Uitverkocht