Zwalkende Zwijnen Route 2023

De artiesten:

Met:

  • Peggy Vlijm [zang]
  • The Mockingbirds [populair]
  • Eijgendaal en vd Hel [klassiek]

Prijs per ticket:

 20,00

Uitverkocht

Lees en luister: dit zijn de artiesten van deze route

Peggy Vlijm

[zang]

Zangeres Peggy Vlijm zingt al meer dan 20 jaar op bijzondere momenten. Door haar werk als zangcoach is ze dagelijks bezig met alle vormen van lichte muziek wat zich weer vertaald naar haar solo zingen. Als zangeres gaat haar hart uit naar liedjes met mooie teksten. Zingen over de liefde, troost, bemoedigen….verhalen vertellen. Door een liedje laten weten dat je nooit alleen bent in je gevoelens. Maar vergeet ook niet de humor in de tekst. Een lach en een traan maken het leven leefbaar.

Zie ook:
https://peggyvlijm.com/

The Mockingbirds

[populair]

The Mockingbirds is een singer-songwriterduo uit Amersfoort, gevormd in 2014 door twee muzikanten die al jaren samen en apart op grote en kleine podia staan. Een vleugje blues, een beetje jazz, een snufje country en veel Amerikaanse folk. Met hun nummers vertolken ze voor iedereen herkenbare gevoelens.

Een klein voorproefje:

Zie ook:
https://www.mockingbirds.nl/
https://www.facebook.com/mockingbirdsnl

Eijgendaal en vd Hel

[klassiek]

Irene Dekker-Eijgendaal is een ervaren amateur fluitiste, die op een houten dwarsfluit (Alfred Verhoeff) speelt. Zij heeft les bij Syrinx Jessen. Erik-Jan van der Hel studeerde orgel aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam en aan het Conservatorium Utrecht, en daarnaast ook kerkmuziek en clavecimbel. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen, en is als organist verbonden aan de Immanuelkerk Ermelo (orgel van Reil, 1981). Hij verzorgt concerten, doceert en componeert.

Erik-Jan en Irene spelen regelmatig samen in de Immanuelkerk, maar daarbuiten zoals bijvoorbeeld bij Fête de la Musique. Tijdens het Dwaallichtfestival zullen zij een Frans georiënteerd programma verzorgen op piano en dwarsfluit.

Zie ook:
https://www.erikjanvanderhel.nl/

Zwalkende Zwijnen - ticket
Zwalkende Zwijnen Route 2023

Uitverkocht