Zwalkende Zwijnen Route 2024

De artiesten:

  • Trio C tot de Derde (klezmer)
  • Juliet (populair)
  • Knoop ensemble (klassiek)

Prijs per ticket:

 20,00

Uitverkocht

Lees en luister: dit zijn de artiesten van deze route

TrioCtotdeDerde - Dwaallicht Festival 2024

Trio c tot de derde

De drie musici Carel den Hertog (viool), Coos Lettink (accordeon) en Caspar Terra (klarinet) vormen samen Trio C tot de derde. Ze laten zich inspireren door klezmer, balkan- en zigeunermuziek.

Door hun ontembare drang tot improviseren geven ze traditionele melodieën vaak bijzondere en onverwachte wendingen en creëren ze een uniek geluid. Al improviserend spelen ze niet alleen met elkaar, maar ook naar elkaar, door op speelse wijze elkaar muzikaal uit te dagen en te verleiden tot virtuositeit en lyrisch spel. Hun muziek geeft uitdrukking aan zowel euforische vrolijkheid als intens verdriet, en leent zich zodoende voor dansen, maar ook voor dromen…

Zie ook: trioctotdederde.nl

Een klein voorproefje:

Juliet - Dwaallicht Festival 2024

juliet

Juliet is het alias van de Amsterdamse muzikant en tekstdichter Julia Schellekens (28). Met haar authentieke stem en scherpe teksten staat Juliet voor een herkenbaar geluid binnen de Nederlandstalige luisterpop. Ze zingt over klein zeer en grote gedachten. Sommige mensen zullen Juliet kennen van haar komische 30 seconden-liedjes op Tiktok die regelmatig viraal gaan.

Julia schrijft al liedjes sinds haar allereerste pianoles op tienjarige leeftijd. Haar eerste kennismaking met het publiek (en vice versa) heeft ze met het succesvolle indie folk-duo Sam & Julia. In 2020 studeert ze af van de pop-opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam. In datzelfde jaar brengt Juliet haar eerste single ‘Raamkozijn’ uit.

Zie ook: julietzegt.nl

Een klein voorproefje:

Knoop Ensemble - Dwaallicht Festival 2024

knoop ensemble

Het Knoop Ensemble treedt sinds 2015 regelmatig op in wisselende samenstellingen. De naam dankt het ensemble aan Laurens en Heleen Knoop. De zus van Heleen, Alies van der Hoeven, en Jan Mannee completeren het gezelschap.

Het ensemble heeft regelmatig opgetreden tijdens de zaterdagmiddag inloopconcerten in de Amersfoortse Sint Joriskerk en in de Muzerije, de landelijke ‘concert-schuur’ van Gerrit ‘t Hart in Ermelo.

Het repertoire wordt meestal bepaald door de voor de gelegenheid beschikbare musici. Als viertal werden bijvoorbeeld dubbelconcerten van Bach en Vivaldi gespeeld. Maar het repertoire gaat verder dan de barok tot aan Piazzolla en Pärt toe.

Samenstelling:
Heleen Knoop – viool
Alies van der Hoeven – viool
Laurens Knoop – contrabas
Jan Mannee – toetsen

Groepsindeling routes

Er is plek voor maximaal 75 deelnemers per route. Per route worden 3 groepen van 25 mensen gevormd. Als u meerdere kaarten tegelijk bestelt, komt u automatisch allemaal in één groep. Wilt u bij specifieke personen in de groep, maar bestelt u apart? Geef uw voorkeur dan aan in het daarvoor bestemde veld bij het afrekenen.

Afhalen route en programma

Met uw ticket kunt u op woensdag 24 en donderdag 25 januari van 17:00 tot 19:00 of op vrijdag 26 januari van 18.00 tot 19.00 uur een programmaboekje en een routebadge afhalen in de Immanuelkerk. Om lange rijen te voorkomen op de avond zelf, adviseren wij u om op woensdag of donderdag alvast uw programmaboekje en badge af te halen.

Zo ontvangt u de tickets

U kunt uw tickets rechtstreeks op deze website bestellen of bij de VVV Ermelo. Na het afrekenen ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail met in de bijlage uw ticket en belangrijke aanvullende instructies. Lees deze alstublieft goed door! Op vertoon van uw ticket kunt u uw programmaboekje en routebadge ophalen.

Zwalkende Zwijnen Route 2024 - Dwaallicht Festival
Zwalkende Zwijnen Route 2024

Uitverkocht