Zwalkende Zwijnen Route

 20,00

Met:

  • Erzsébet Music [folk]
  • Jen&Ot&Roos [kleinkunst]
  • Melissa & Martine [klassiek]

Uitverkocht

goed om te weten voor het bestellen

Over uw tickets

U kunt uw tickets rechtstreeks op deze website bestellen of bij de VVV Ermelo. Na het afrekenen ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail met in de bijlage uw ticket en belangrijke aanvullende instructies. Lees deze alstublieft goed door! Op vertoon van uw ticket kunt u uw programmaboekje en routebadge ophalen.

Afhalen route en programmaboekje

Met uw ticket kunt u op woensdag 26 januari, donderdag 27 januari of op de avond zelf van 17.00 uur tot 19.00 uur een programmaboekje en een routebadge afhalen in de Immanuelkerk. Om lange rijen te voorkomen op de avond zelf, adviseren wij u om op woensdag of donderdag alvast uw programmaboekje en badge af te halen.

Groepsindeling route

Er is plek voor maximaal 75 deelnemers per route. Per route worden 3 groepen van 25 mensen gevormd. Als u meerdere kaarten tegelijk bestelt, komt u automatisch allemaal in één groep. Wilt u bij specifieke personen in de groep, maar bestelt u apart? Geef uw voorkeur dan aan in het daarvoor bestemde veld bij het afrekenen.

Annulering door coronamaatregelen

Wanneer wij het evenement moeten annuleren wegens de dan geldende coronamaatregelen, dan informeren wij u zo vroeg mogelijk. Wij geven dan ook gelijk een alternatieve datum door. Uw kaartje blijft gewoon geldig. Kunt u niet op de vervangende datum of wijzigt de route dusdanig dat u liever zou annuleren? Dan kunt u uw geld alsnog terugkrijgen.

Erzsebet Music - Dwaallicht Festival

Erzsébet Music

Erzsébet Music brengt haar folkcovers diep vanuit het hart, met aan haar zijde door de wol geverfde muzikanten uit Ermelo!

Op het repertoire van Erzsébet Music staan klassiekers van o.a. The Beatles, Otis Redding, en Rod Stewart, maar ook recentere hits van bijvoorbeeld Adele, Ilse deLange en Danny Vera.

Erzsébet Music:
– Karin Erzsébet (zang)
– Maarten Jansen (gitaar)
– Micha Tirion (bas)

Jen & Ot & Roos - Dwaallichtfestival 2022

Jen&Ot&Roos

“Bij klachten blijf je thuis” is de eerste echte voorstelling van Jen&Ot&Roos en gaat níet over Corona. Of…. dat was in elk geval de bedoeling.

In deze vrolijke voorstelling geven deze enthousiaste meiden een eigen draai aan bekende en minder bekende kleinkunstliedjes, en ook een eigen liedje mag natuurlijk niet ontbreken. Jen&Ot&Roos zingen het liefst meerstemmig en ze begeleiden zichzelf, steeds in een andere formatie en met wisselende instrumenten.

Hou je van kleinkunst, muziek, theater en een beetje gekkigheid? Kom dan naar “Bij klachten blijf je thuis” (tenzij je klachten hebt natuurlijk!).

Martine en Melissa - Dwaallicht Festival

Melissa en Martine

Violiste Melissa Varekamp en pianiste Martine van Veen vormen sinds 2008 een duo. Zij treden graag op in huiskamers, kleine concertzalen, bij feestjes of begrafenissen en als intermezzo bij officiële gelegenheden etc. Wat deze professionele musici u laten horen is nog een verrassing. Ongetwijfeld wordt het een prachtig klassiek programma, want klassieke muziek is hun grote liefde. Op hun repertoire staan werken van Schubert, Beethoven, Rachmaninov, Dvorak, Schumann enz.