Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht
 20,00

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht
 10,00
Uitverkocht
 10,00

Tickets voor de routes bestellen

U kunt de kaartjes rechtstreeks via deze website bestellen en betalen. Na betaling ontvangt u een één ticket voor al uw aankopen. Met dit ticket kunt u de programmaboekjes en routebadges ophalen op woensdag 26 januari, donderdag 27 januari of op vrijdag 28 januari tussen 17.00 uur en 19.00 uur. 

Fietsen huren

Het is ook mogelijk om een fiets te huren die u tijdens het festival kunt gebruiken. U kunt de fietsen direct bestellen met uw tickets. U kunt kiezen uit een herenfiets of damesfiets.

VVV Ermelo

Wilt of kunt u de tickets niet online bestellen? Tickets voor het Dwaallicht Festival zijn ook te koop bij de VVV in Ermelo. U kunt daar ook terecht om fietsen te huren.

ErmeloBuitenleven

goed om te weten voor u bestelt

Groepsindeling route

Er is plek voor maximaal 75 deelnemers per route. Per route worden 3 groepen van 25 mensen gevormd. Als u meerdere kaarten tegelijk bestelt, komt u automatisch allemaal in één groep. Wilt u bij specifieke personen in de groep, maar bestelt u apart? Geef uw voorkeur dan aan in het daarvoor bestemde veld bij het afrekenen, dan proberen wij met uw voorkeur rekening te houden.

Annulering door coronamaatregelen

Wanneer wij het evenement moeten annuleren wegens de dan geldende coronamaatregelen, dan informeren wij u zo vroeg mogelijk per e-mail. Wij geven dan ook gelijk een alternatieve datum door. Uw kaartje blijft gewoon geldig. Kunt u niet op de vervangende datum of wijzigt de route dusdanig dat u liever zou annuleren? Dan kunt u uw geld terugkrijgen.