Tickets voor de routes bestellen

U kunt de kaartjes rechtstreeks via deze website bestellen en betalen. Na betaling ontvangt u één ticket voor al uw aankopen. Met dit ticket kunt u de programmaboekjes en routebadges ophalen bij de Immanuelkerk in Ermelo op woensdag 23, donderdag 24 of vrijdag 25 maart tussen 17.00 uur en 19.00 uur. 

Groepsindeling route

Er is plek voor maximaal 75 deelnemers per route. Per route worden 3 groepen van 25 mensen gevormd. Als u meerdere kaarten tegelijk bestelt, komt u automatisch allemaal in één groep. Wilt u bij specifieke personen in de groep, maar bestelt u apart? Geef uw voorkeur dan aan in het daarvoor bestemde veld bij het afrekenen, dan proberen wij met uw voorkeur rekening te houden.

Fietsen huren

Het is ook mogelijk om een fiets te huren die u tijdens het festival kunt gebruiken. U kunt de fietsen direct bestellen met uw tickets. U kunt kiezen uit een herenfiets of damesfiets. De fietsen staan op vrijdag 25 maart vanaf 18.00 uur klaar bij de Immanuelkerk. Met uw ticket kunt u de fietssleuteltjes ophalen.

VVV Ermelo

Wilt of kunt u de tickets niet online bestellen? Tickets voor het Dwaallicht Festival zijn ook te koop bij de VVV in Ermelo. U kunt daar ook terecht om fietsen te huren.